Remonttiseloste

Kokonaisvaltainen remontti

Kokonaisvaltaisella remontilla tarkoitamme remonttia, joka menee asunnon pintaa syvemmälle. Asunnon rakentaminen aloitetaan käytännössä uudestaan. Remontin toteutamme aina yhteistyössä taloyhtiön kanssa.

Keittiö ja märkätilat käyvät läpi mittavan remontin, jossa myös putki- ja sähköasennukset uusitaan huoneiston sisältä. Remontissa uusitaan kylpyhuoneen ja keittiön vesijohdot pinta-asennuksena. Vesijohtojen pinta-asennus mahdollistaa mahdollisten tulevien putkimuutosten tekemisen vaivatta seinien rakenteita ja laatoitusta rikkomatta.

Remontissa otamme huomioon nykyaikaiset sähkönkäyttötarpeet ja muuttuneet turvallisuusmääräykset. Uudistamme huoneiston sähköjohdotuksen määräyksiä ja tarpeita vastaaviksi. Lähes kaikkiin kohteisiimme olemme pystyneet asentamaan sähkötaulut nykyisten määräysten mukaisiksi ja lisäämään huoneistokohtaisen vikavirtakytkimen. Sähköjohdotusten muutokset teemme yhteistyössä taloyhtiön teknisen isännöitsijän kanssa.

Remontin valmistuttua sähkötöille tehdään käyttöönottotarkastus ja vesieristyksen tarkastaa isännöitsijän valitsema tarkastaja. Asunnon kaupassa kaikki viralliset dokumentit tarkastuksista siirtyvät asunnon uudelle asukkaalle.

Märkätilojen remontti sisältää putkitöiden lisäksi vanhojen pinnoitteiden purun, uuden sertifioidun vesieristyksen tekemisen, laatoituksen ja kalusteiden uusimisen.
Keittiöremontissa putkitöiden lisäksi uusitaan keittiön kaapistot, tasot, välitila ja kodinkoneet. Kodinkoneiden valinnassa kiinnitämme huomiota energiatehokkuuteen, äänitasoon, laatuun ja luotettavuuteen. Keittiöremontissa myös keittiön valaistus suunnitellaan uusiksi.

Tarpeen vaatiessa teemme remontin alussa muutoksia myös asunnon pohjakuvaan muun muassa kaatamalla vanhoja seiniä, rakentamalla uusia seiniä ja muuttamalla ovien paikkaa. Remontissa uusimme kaikki asunnon pinnat. Pintojen uusiminen tarkoittaa seuraavia toimenpiteitä

  • vanhojen pintamateriaalien poistamisen
  • seinien tasoittamisen ja maalaamisen tai tapetoinnin
  • vanhan lattiapinnoitteen purun, ja uuden lattian ja listojen asentamisen äänieristemateriaaleineen
  • asunnon kattojen tasoittamisen ja maalaamisen, märkätiloissa kattopaneelien asentamisen sekä
  • ovien, kaappien ja muiden yksityiskohtien uusimisen.